Dato
01. sep. 2024 - 04. sep. 2024 Bestil
08. sep. 2024 - 11. sep. 2024 Bestil
22. sep. 2024 - 25. sep. 2024 Bestil
Se alle

REJSEN INKLUDERER: 

Fly fra København til Barcelona t/r. 

Taske under sædet (30 × 20 × 38 cm)

3 overnatninger i dobbeltværelse 

Morgenmad

 

AFREJSEDATOER: 

01. september - 04. september

08. september - 11. september

22. september - 25. september 

 

Alle afrejser = 4.399 kr. 

Efterårstur til skønne Barcelona 

 

Barcelona er den storby der har det hele. Om I ønsker shopping, strand, kulturelle oplevelser, gastronomi eller naturskønne ture, findes det hele her. 

 

Besøg La Sagrada Família, Gaudís mesterværk og tag til Passeig de Gràcia, hvor I kan se Casa Batlló og Casa Milà, to af Gaudís berømte bygninger.

 

Udforsk det Gotiske Kvarter (Barri Gòtic), et af de ældste områder i Barcelona med smalle gader og historiske bygninger og besøg Barcelona Katedralen. Gå mod El Born, et trendy område med kunstgallerier, små butikker og Picasso Museet.

 

Tag kabelbanen eller gåturen op til Montjuïc, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over byen. Eller tag op af bjerget Tibidabo. 

 

Nyd dagen på stranden og få stillet jeres sult på de mange lækre tapas barer og restauranter som Barcelona har at byde på. 

 

I bliver indlogeret på Occidental Diagonal 414, der ligger centralt i byen. Hotellet har rooftop med lille pool og bar. Der er også morgenmads restaurant og snack bar. 

 

FLYINFO

Udrejse søndage kl. 06:05 (CPH) – 09:10 (BCN)

Hjemrejse onsdage kl. 12:40 (BCN) – 15:40 (CPH)

 

I flyver direkte fra Københavns Lufthavn (CPH) og lander i Barcelona lufthavn (BCN).

 

Der flyves med Norwegian Airlines på både ud- og hjemrejsen, og alle tider er lokaltider. Der tages forbehold for, at flyselskabet kan ændre i flytiderne

BAGAGETILLÆG 

Håndbagage maks 10 kg. = 258 kr. t/r. 

Indchecket kuffert maks 20 kg. = 398 kr. t/r.

 

PRAKTISK INFORMATION

Der er et begrænset antal pladser til salg. Du er velkommen til at kontakte Noelle Travel på info@noelletravel.dk, hvis den ønskede afrejsedato eller værelseskategori er udsolgt. 

 

Ved køb skal I oplyse jeres informationer som de står i jeres pas. Det er vigtigt at disse er korrekte, da oplysninger overføres til jeres flybilletter og kan ikke ændres uden gebyr.