Dato
02. sep. 2024 - 07. sep. 2024 Bestil
09. sep. 2024 - 14. sep. 2024 Bestil
16. sep. 2024 - 21. sep. 2024 Bestil
30. sep. 2024 - 05. okt. 2024 Bestil
Se alle

REJSEN INKLUDERER: 

Fly fra København til Athen t/r 

Taske under sædet

Færge fra Athen til Syros t/r 

Transfer fra havnen til hotellet t/r 

5 nætter i dobbeltværelse

Morgenmad 

 

AFREJSEDATOER: 

02. september - 07. september 

09. september - 14. september 

16. september - 21. september 

30. september - 05. oktober 

 

Pris for alle afgange = 5.395 kr. 

5 dages ø ferie på Græske Syros 

Syros er en charmerende ø i det ægæiske hav, der ligger midt i Kykladerne. Ved ankomsten til øen vil du blive mødt af smukke hvide bygninger og snoede gader, der fører til maleriske strande og traditionelle tavernaer. 

 

I Ermoupoli, øens hovedstad, kan I beundre den imponerende arkitektur og besøge steder som Det Arkæologiske Museum og Apollon-teatret. Gå derefter videre til Ano Syros, en charmerende middelalderby med smalle gyder og betagende udsigt over Det Ægæiske Hav. 

 

Undervejs kan I nyde de lokale delikatesser, såsom frisk fisk, græske salater og søde kager. For dem, der elsker strandlivet, er Galissas Beach et must med sit klare blå vand og gyldne sand. Uanset om I udforsker historiske steder, slapper af på nogle af de mange strande eller nyder den lokale kultur, vil Syros helt sikkert efterlade jer fortryllet.

 

I bliver indlogeret på Syros Atlantis, der ligger i strandbyen Vari, blot 15 minutters kørsel fra hovedstaden. Det lille familieejet hotel har de højeste anmeldelser, for deres charme og service. Der er 1 minuts gang til stranden og her er i sikret en afslappende ferie. 

FLYINFO

Afrejse kl. 07:15 (CPH) - 11:20 (ATH)

Hjemrejse kl. 21:40 (ATH) - 23:55 (CPH) 

 

I flyver direkte fra Københavns Lufthavn (CPH) og lander i Athen lufthavn (ATH).

 

Der flyves med Norwegian Airways på både ud- og hjemrejsen, og alle tider er lokaltider. Der tages forbehold for, at flyselskabet kan ændre i flytiderne

 

BAGAGETILLÆG NORWEGIAN

Håndbagage kuffert maks 10 kg. = 298 kr. t/r

Indchecket kuffert maks 23 kg. = 398 kr. t/r

TRANSFER: 

Når I ankommer til Athen, kan I tage metroen direkte til havnen. Her har I tid til et måltid inden I skal med færgen kl. 16 og ankommer til Syros kl. 18:20. I bliver hentet i havnen på Syros og kørt til hotellet. 

På jeres hjemrejse bliver i kørt til havnen og skal med færgen kl. 14:50 og ankommer til Athen kl. 16:50. 

 

PRAKTISK INFORMATION

Der er et begrænset antal pladser til salg. Du er velkommen til at kontakte Noelle Travel på info@noelletravel.dk, hvis den ønskede afrejsedato eller værelseskategori er udsolgt. 

 

Ved køb skal I oplyse jeres informationer som de står i jeres pas. Det er vigtigt at disse er korrekte, da oplysninger overføres til jeres flybilletter og kan ikke ændres uden gebyr.