Dato
28. sep. 2024 - 05. okt. 2024 Bestil
05. okt. 2024 - 12. okt. 2024 Bestil
Se alle

REJSEN INKLUDERER: 

Fly fra København til Athen t/r 

Taske under sædet 

Færge fra Athen (Rafina) til Paros t/r 

Transfer fra Paros havn til hotellet t/r 

1 overnatning på Hotel Avra i Rafina 

6 overnatninger på Aloni Hotel & Suites

Morgenmad 

 

AFREJSEDATOER: 

 

28. september - 05. oktober 

Standard dobbeltværelse = 6.699 kr. 

Suite = 8.699 kr. 

 

05. oktober - 12. oktober 

Standard dobbeltværelse = 6.699 kr. 

Suite = 8.699 kr. 

7 dage på den Græske skønhed Paros 

 

Paros er en smuk græsk ø i Det Ægæiske Hav, kendt for sine fantastiske strande, charmerende landsbyer og traditionelle hvide huse med blå døre.

 

I bliver indlogeret på Aloni Hotel & Suites beliggende i byen Piso Livadi. Her har I kun 100 meter til stranden og restauranter. Det hvidkalkede hotel, har lille pool & cafe. I kan vælge mellem et klassisk dobbeltværelse eller suite med lille plunge pool. 

 

Når I ankommer til Paros, vil I blive mødt af den fortryllende atmosfære i hovedbyen Parikia. Her kan man gå en tur gennem de snoede gader, hvor hvide huse med blå vinduer og døre danner en charmerende baggrund. Besøg det gamle Panagia Ekatontapiliani kloster, også kendt som "Klosteret med de 100 døre", og lær om dens rige historie og religiøse betydning.

 

En kort køretur nordpå fører jer til Naoussa, en malerisk fiskerby med en livlig atmosfære. Gå langs havnen og beundr de farverige fiskebåde, og nyd en friskfanget fiskemiddag på en af de hyggelige taverner langs vandkanten.

 

Paros er også kendt for sine fantastiske strande. Golden Beach er et paradis for windsurfere med sit bløde sand og krystalklare vand. Kolymbithres Beach vil fortrylle dig med sine unikke klippeformationer, mens Santa Maria Beach byder på rolige farvande og en afslappet stemning.

 

Udforsk også øens indre, hvor du vil finde charmerende landsbyer som Lefkes med sine brostensbelagte gader og traditionelle hvide huse. Tag en vandretur gennem det smukke landskab og oplev Paros' naturlige skønhed på nært hold.

FLYINFO

Afrejse lørdage kl. 16:55 (CPH) – 21:00 (ATH)

Hjemrejse lørdage kl. 21:40 (ATH) – 23:55 (CPH)

 

I flyver direkte fra Københavns Lufthavn (CPH) og lander i Athen lufthavn (ATH).

 

Der flyves med Norwegian Airways på både ud- og hjemrejsen, og alle tider er lokaltider. Der tages forbehold for, at flyselskabet kan ændre i flytiderne.

 

BAGAGETILLÆG NORWEGIAN

Håndbagage kuffert maks 10 kg. = 298 kr. t/r

Indchecket kuffert maks 23 kg. = 398 kr. t/r

TRANSFER: 

I ankommer til Athen lørdag aften, hvor hotellet henter jer i lufthavnen. Næste morgen skal I med færgen kl. 07:25 og ankommer til Paros 4 timer senere. Hotellet henter jer i Paros havn og kører jer til hotellet. 

 

På jeres hjemrejse bliver I kørt til havnen hvor I skal med færgen kl. 14:45 og ankommer til Athen (Rafina) kl. 18:35. Herfra tager I bussen til lufthavnen. 

 

PRAKTISK INFORMATION

Der er et begrænset antal pladser til salg. Du er velkommen til at kontakte Noelle Travel på info@noelletravel.dk, hvis den ønskede afrejsedato eller værelseskategori er udsolgt. 

 

Ved køb skal I oplyse jeres informationer som de står i jeres pas. Det er vigtigt at disse er korrekte, da oplysninger overføres til jeres flybilletter og kan ikke ændres uden gebyr.